DangerZone.voodoo.Ro
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » WwW.Danger-Zone.ucoz.CoM » ..:Reguli Forum:.. » ..:Reguli Forum:..
..:Reguli Forum:..
danger-zoneDate: Sunday, 2008-07-13, 7:36 PM | Message # 1
Detinator
Group: Detinatorii
Messages: 110
Reputation: 0
Status: Offline
Incalcarea regulilor prezente aici duce la sanctiuni, de la avertisment, la blocarea accesului pentru o perioada determinata, permanenta sau chiar la stergerea contului.
In momentul in care va inregistrati pe forum sau trimiteti un mesaj, consideram ca ati citit si ati fost de acord cu acest regulament.
========================================
Regulile forumului:

-- ATENTIE: Inainte sa postati folositi functia de CAUTARE ! Daca postati o problema care deja s-a discutat, automat se integele ca nu ati citit regulile si veti primi o atentzie

-- Titlul unui subiect trebuie sa fie clar si relevat pentru toti utilizatorii, nu folositi nume de subiecte de genul: "Urgent!", "Eroare .", "Important", "Ajutoooor!", titlul scris cu litere mari: SALUTARE LA TOTI, interjectii: Aoleuuu, Bah . prescurtari, cuvinte de argou sau expresii neconcludente. Incalcarea acestei reguli va duce la adaugarea unei atentzi.

-- Orice material preluat de pe acest forum si postat pe alte site-uri trebuie sa contina sursa de unde a fost copiat, respectiv cel putin un link spre mesajul de pe acest forum sau site [ www.Danger-Zone.ucoz.com ]. Nerespectarea acestei reguli duce la Ban permanent pe acest forum.

-- Daca aveti o problema, incercati sa scrieti cat mai multe detalii referitoare la problema respectiva, cat si pasii pe care i-ati parcurs inainte ca problema sa apara, cat si in timp ce si dupa.

-- Nu dati raspunsuri doar pentru a scrie ceva! Daca nu stiti sau nu aveti ce spune, lasati pe altii sa raspunda. Incalcarea acestei reguli atrage o atentzie.

-- Este interzisa postarea de materiale pornografice, sau orice tip de materiale ilegale, inclusiv link-uri catre site-uri care contin asemenea materiale. Este interzisa postarea informatiilor care incalca legea drepurilor de autor. In cazul in care este implicita prezentarea unui asemenea material, atasati sursa informationala. Sanctiune pentru nerespectarea acestei reguli: de la o atentzie la 3 in functie de gravitate.

-- Inregistrarea in forum cu nickuri obscene sau jignitoare precum si cu date personale false duce la desfiintarea contului pe acest forum.

-- Mesajele trebuie sa fie scrise intr-un limbaj nederanjant pentru ceilalti utilizatori:
----- nu postati cu tasta CAPS LOCK apasata!
----- nu folositi in mod excesiv imaginile emotive (emoticons icon);
----- nu folositi texte cu fonturi colorate excesiv sau cu dimensiuni mari;
----- nu postati mesaje scrise integral cu bold, italic, underline sau cu litera mare;
----- nu porniti discutii incendiare sau in contradictoriu pe subiecte privind gusturi sau obiceiuri;
----- nu scrieti doua mesaje unul dupa altul. Editati-l pe cel vechi si adaugati acolo ce mai aveti de spus. Sanctiune pentru nerespectarea acestei reguli: o atentzie.
----- este complet interzis orice atac la persoana; discutati ideea si nu persoana.Sanctiune pentru nerespectarea acestei reguli: o atentzie.

-- Aceasta comunitate se bazeaza pe intelegere si respect reciproc. Asadar, sunt interzise cu desavarsire injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite sau xenofobe. Este interzisa ironia de prost gust, fara sens si orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum. Punctele de vedere sunt cele care trebuie discutate, nicidecum persoana care isi exprima acel punct de vedere. In cazul in care se incalca acest punct din regulament, in functie de gravitatea si vulgaritatea mesajului, sanctiunea va fi de la interzicerea trimiterii de mesaje pe forum, pana la stergerea contului si restrictionarea accesului permanent.

-- Moderatorii nu sunt numiti pe baza numarului de mesaje. Asadar, nu abuzati: trimiteti mesaje doar daca aveti ceva interesant de spus si doar la subiect. Mesajele off-topic, cele gen IRC (ASL *****, lol, kool etc si mesajele monosilabice) si cele gen 'invata cum sa te imbogatesti peste noapte' sunt interzise si vor fi sterse de catre moderatorii acestui forum.

-- Nu comentati deciziile moderatorilor/administratorilor. Daca aveti nelamuriri sau reclamatii la adresa acestora, folositi formularul de contact de pe site.

-- Daca observati incalcarea unor reguli pe acest forum, va rugam sa apelati la moderaor forumului.

 
Forum » WwW.Danger-Zone.ucoz.CoM » ..:Reguli Forum:.. » ..:Reguli Forum:..
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2018
Create a free website with uCoz