DangerZone.voodoo.Ro
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » ..:Counter-Strike Zone:.. » ..:Tutoriale Counter-Strike:.. » --> [Tutorial]Descarcare Rapida <--
--> [Tutorial]Descarcare Rapida <--
danger-zoneDate: Thursday, 2008-07-17, 3:56 PM | Message # 1
Detinator
Group: Detinatorii
Messages: 110
Reputation: 0
Status: Offline
Tutorial descarcare rapida
Cum faci ca jucatotii sa descarce mai repede fisierele de pe serverul tau

Ti se intampla frecvent ca jucatorii sa nu aiba rabdare sa downloadeze toate sunetele, modelele hartile sau alte fisiere care se descarca greu, ei deconectandu-se de la serverul tau inainte de a apuca sa joace. Astfel serverul tau de counter strike este mai tot timpul gol. Aici ai o solutie simpla pentru a scapa de aceasta problema.

Pentru a mari viteza de download trebuie instalat un web server pe calculatorul tau. Prima data descarci de aici WampServer2.rar si il dezarhivezi oriunde pe disc. Dai dublu click pe executabil si urmezi pasii de instalare.Vei fi intrebat daca vrei shortcut pe desktop si Quick lunch icon, vei alege amandoua optiunile.. Installerul va instala serverul in C intr-un folder numit wamp.
Pornesti serverul web din shortcut-ul de pe desktop dupa care cauti in bara o mica icoana in forma de semicerc. Dai click pe ea si va aparea meniul serverului. Prima data dai Start All Services dupa care dai Put Online.
Atentie ! Daca nu dai Put online serverul tau nu va putea fi accesat pe internet.
Acum vei putea accesa serverul web cu ajutorul web browser-ului (Internet Explorer, Mozilla).
Daca ai ip fix totul este simplu. In browser vei da http://ip-ul tau (fara port; de ex http://86.123.432.66 - deci ip-ul de internet).Se va deschide pagina index a serverului tau web.
Daca ai ip dynamic va trebui sa iti faci pe http://www.no-ip.com (sau pe idle.ro), o adresa dns pe care sa o update-ezi in fiecare zi cu ajutorul programului NO-IP DUC - pe care poti sa-l descarci de aici.
Dupa ce iti creezi adresa vei da in browser : http://adresa.no-ip.org si vei accesa pagina index a serverului tau web.
Daca ai deja o adresa facuta pentru serverul de Counter Strike, o poti folosi pe aceea.Adresa este valabila atat pentru serverul Counter Strike, cat si pentru serverul web.

Pentru ca fisierele care se descarca greu in joc sa fie descarcate in cateva secunde va trebui sa faci cativa pasi :
1.Pornesti serverul web
2.Dai click pe icoana din bara, pentru a-ti aparea meniul si de acolo dai Start All Services si Put Online
3.Din acelasi meniu dai click pe www directory. Se va deschide folderul www , care este folderul root (de baza) al serverului web.In acest director vei crea tu un folder nou ( pe care il poti numi csfiles, cs, fisiere, sau oricum vrei tu).
4.Te duci in serverul de counter strike in HLDS\cstrike (HLDS este directorul principal al serverului) . De aici copiezi folderele : sound, maps, models,sprites,gfx…sau orice foldercare contine fisiere care se descarca greu. Folderul sound contine fisierele sunet, maps contine hartile, models contine mdl-uri (skinuri de arme modele ct si tero, si altele).
5.Toate aceste foldere le copiezi in serverul web in www\csfiles (deci in folderul pe care l-ai creat tu in directorul www)
6.Deschizi HLDS\cstrike\server.cfg si adaugi o linie sub cele care sunt acolo : sv_downloadurl "http://ip-ul tau/csfiles/" sau sv_downloadurl "http://adresa ta dns/csfiles/" (pentru ip dynamic,neaparat linia trebuie sa fie cu adresa dns si dns-ul sa fie updatat)

In acest moment poti porni serverul counter strike. Fisierele sunet, modele sau hartile vor fi downloadate de jucatori in cateva secunde si astfel nu vei mai pierde clienti pe serverul tau de Counter Strike.

Atentie ! Serverul web trebuie sa fie pornit in timpul jocului si trebuie sa ruleze online ! Punctul 2 este obligatoriu.
Atentie! In cazul in care ai ip dinamic linia din server.cfg sa contina adresa dns updatata !

 
Forum » ..:Counter-Strike Zone:.. » ..:Tutoriale Counter-Strike:.. » --> [Tutorial]Descarcare Rapida <--
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright MyCorp © 2024
Create a free website with uCoz